Udskiftning af døre efter mål fra bl.a. Outrup​

Har du brug for professionel hjælp til udskiftning af døre i blandt andet Greve, Karlslunde, Solrød Strand eller andre omkringliggende områder? Vi tilbyder montering af blandt andet Outrup døre efter mål, så de passer perfekt til din bolig.

Vi har også et showroom med Outrup døre og vinduer.

Spar penge på varmeregningen med udskiftning af døre

Har du gamle, utætte døre, kan det hurtigt vise sig at være en rigtig god besparelse på varmeregningen at udskifte dem. Vi har mange års erfaring inden for udskiftning af blandt andet:

  • Facadedør
  • Skydedør
  • Terrassedør
  • Hoveddør
  • Indvendige døre.​

Få monteret Outrup døre efter mål

Vi kommer gerne forbi og tjekker dine indvendige og udvendige døre samt tager mål, inden vi giver dig et uforpligtende tilbud på montering af Outrup døre efter mål.

Dermed er vi sikre på, at dørene passer perfekt til din bolig eller bygning. Vi kan desuden også give dig rådgivning omkring farver og materialer.

Ønsker du at se vores udvalg af Outrup døre og vinduer, kan du enten kigge forbi vores showroom, eller vi kan køre forbi med vores udstillingsbil.

Kontakt os for priser på udskiftning af døre efter mål

Er du interesseret i at høre mere om vores sortiment af Outrup døre efter mål, eller kunne du tænke dig en pris på udskiftning af døre, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du skal bare ringe på telefon 46 15 40 97 eller skrive til vores e-mail info@kbmm.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

Kildebrønde Mølle Montage ApS​

CVR: 26060729

Kontakt os

Tlf.: 46 15 40 97

E-mail: info@kbmm.dk