Montering og reparation af ovenlysvinduer

​Drømmer du om ovenlysvinduer i din bolig, eller trænger de eksisterende tagvinduer til en udskiftning eller renovering, så kan vi hos Kildebrønde Mølle Montage sørge for en løsning.

Vi har mange års erfaring med montering og udskiftning af tagvinduer i alle slags ejendomme til en konkurrencedygtig pris for kunder i primært Solrød Strand, Karlslunde og Greve.

Tagvinduer til gavn for varmeregningen

Med moderne tagvinduer fra Velux får du en bedre og mere tæt tagkonstruktion, som vil gøre det lettere for bygningen at holde på varmen. Det vil i sidste ende betyde en besparelse på energiregningen.

Skifer-, eternit- og tegltage er vores speciale, ligesom vi også primært arbejder med ovenlysvinduer fra Velux, der er klart den største udbyder på det danske marked. Uanset hvad du har af ønsker og behov til tagvinduer, kan vi stå for arbejdet.

Kontakt os for priser på ovenlysvinduer i dag

Prisen for ovenlys afhænger blandt andet af, hvor mange tagvinduer du ønsker, og om der er tale om ny montering eller reparation.

Vi sammensætter gerne et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på isætning, udskiftning eller renovering af ovenlysvinduer i din ejendom, og vi arbejder desuden på det meste af Sjælland.

Det gør vi efter at have foretaget en gratis og uforpligtende besigtigelse af bygningen, så vi kan give et seriøst og korrekt beregnet tilbud.

Kontakt os allerede i dag på telefon 46 15 40 97 eller på vores e-mail info@kbmm.dk. Ligeledes kan du kontakte os via vores kontaktformular.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores ydelser og service, kan du  udfylde formularen nedenfor.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores spidskompetencer

Kvalitetshåndværk

fokus på kunderne

​Etableret i 2001​

Kontakt din lokale tømrermester for en god timepris

Men hvad koster en tømrer i timen? Vores tømrerfirma giver typisk kun en timepris ved små opgaver, mens vi ved større opgaver giver et uforpligtende tilbud. Uanset hvad, afhænger din pris dog i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført – og hvilke krav du har til materialer og lignende. Vores priser er altid konkurrencedygtige.

Ring til din tømrermester på telefon eller skriv til vores e-mail for en uforpligtende opmåling og tilbud.  Vi vender tilbage samme dag.

Vi er medlem af​

Rådgivning og vejledning​:​ 

46 15 40 97