Facaderenovering udføres professionelt

Er du på udkig efter en professionel tømrer til facaderenovering i området omkring Solrød Strand, Karlslunde og Greve?

Med en renovering af facade kan du puste nyt liv i boligens eller ejendommens udvendige look, og hos Kildebrønde Mølle Montage har vi stor erfaring inden for området.

Vi kan tilbyde en komplet facaderenovering, som kan involvere alt fra udskiftning af gavle, stern og vindskeder samt beklædning til efterisolering af facaden.

Efterisolering i forbindelse med renoveringen

Mange ældre boliger trænger til at få efterisoleret facaden, og er du også blandt dem, som overvejer det, så er det en god ide at få foretaget facaderenoveringen i samme ombæring.

Arbejdet på facaden er allerede i gang, hvis der skal efterisoleres, hvorfor det bliver billigere, hvis du samtidig foretager en facaderenovering.

Vi har et fast samarbejde med Ivarsson

Ivarsson er en af de førende producenter inden for produkter til facaderenovering, og det skyldes blandt andet, at materialerne er vedligeholdelsesfrie, så du sparer mange penge og meget tid fremover. Vi er blandt andet fast ivarplank-montør, som er et af Ivarssons produkter, ligesom vi også ofte benytter ivarclick til mange af vores opgaver.

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser afhænger blandt andet, om du ønsker efterisolering i forbindelse med din facaderenovering, og hvad du har af ønsker og krav til materialerne.

Kontakt os for at høre nærmere eller for en konkret pris på telefon 46 15 40 97 eller e-mail info@kbmm.dk. Fortæl os lidt om din opgave, så kommer vi gerne ud og udarbejder et uforpligtende tilbud.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

Kildebrønde Mølle Montage ApS​

CVR: 26060729

Kontakt os

Tlf.: 46 15 40 97

E-mail: info@kbmm.dk