Nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde

​Hos Kildebrønde Mølle Montage i Karlslunde er vi specialister i tagrenovering og lægning af nyt tag, og vi har mere end ti års erfaring med renovering af tag, herunder i området omkring Solrød Strand, Karlslunde og Greve.

Hvorfor kan en tagrenovering betale sig?

Der er flere grunde til, at en tagreparation kan være en god investering. Først og fremmest kan det udbedre eventuelle skader og utætheder på taget og derigennem forlænge dets levetid.

Derudover vil taget også blive pænere og være med til at øge værdien af bygningen eller boligen. Der er gode muligheder for at opnå en mærkbar besparelse på varmeregningen med en professionel tagrenovering eller en eventuel lægning af et helt nyt tag. Det er også muligt at lave større tagrende

Vi har gennem tiden udført renovering af alle slags tage, men vi er især eksperter, når det drejer sig om tegltag og eternittag, og vi kan derfor også tilbyde nogle attraktive priser.

Hvad koster et nyt tag?

Det kan også være, at dit tag har så omfattende skader og er så nedslidt, at det ikke er nok med en tagrenovering. I så fald skal der lægges et helt nyt tag.

Det er selvfølgelig væsentligt dyrere end en renovering, men prisen afhænger blandt andet af valg af materialer samt størrelsen på taget. Eksempelvis er et lille tagpaptag en billig løsning ift. et større eternittag.

Ønsker du en konkret pris, er du derfor meget velkommen til at kontakte os på telefon 

46 15 40 97, e-mail info@kbmm.dk eller via vores kontaktformular.​

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores ydelser og service, kan du  udfylde formularen nedenfor.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores spidskompetencer

Kvalitetshåndværk

fokus på kunderne

​Etableret i 2001​

Kontakt din lokale tømrermester for en god timepris

Men hvad koster en tømrer i timen? Vores tømrerfirma giver typisk kun en timepris ved små opgaver, mens vi ved større opgaver giver et uforpligtende tilbud. Uanset hvad, afhænger din pris dog i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført – og hvilke krav du har til materialer og lignende. Vores priser er altid konkurrencedygtige.

Ring til din tømrermester på telefon eller skriv til vores e-mail for en uforpligtende opmåling og tilbud.  Vi vender tilbage samme dag.

Vi er medlem af​

Rådgivning og vejledning​:​ 

46 15 40 97