Ombygning og renovering af hus​

​​Drømmer du om at få renoveret dit hus? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Kildebrønde Mølle Montage har vi mange års erfaring inden for renovering af hus, som vi blandt andet tilbyder for kunder i Karlslunde, Greve, Solrød Strand og omegn.

Sæt dit gamle hus i stand

Har du et gammelt hus, kan du med fordel sætte det i stand ved at foretage en renovering og/eller en ombygning af hus.

Det vil i langt de fleste tilfælde øge værdien af din bolig og salgbarheden af den.

Måske vigtigst af alt vil det gøre, at du får udnyttet din bolig langt bedre, end du måske gør i dag, og at den bliver mere behagelig at opholde sig i.

Hvad koster renovering af hus?

Det er meget svært at give en konkret pris på renovering af hus uden at kende til dine ønsker og behov samt omfanget af opgaven. Der er nemlig flere forskellige faktorer, der påvirker den endelige pris på at renovere hus.

Først og fremmest er det væsentligt at kende opgavens karakter – er det hele huset, der skal renoveres, dele af det, eller er der tale om eksempelvis en renovering af køkkenet? Trænger huset til at blive renoveret indvendigt eller udvendigt? Skal der lægges nye vandinstallationer, eller skal eksisterende flyttes?

Derudover er det også væsentligt at bemærke, at der kan være store prisforskellige ift. valg af materialer. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på renovering af hus på telefon 46 15 40 97 eller e-mail info@kbmm.dk.​

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores ydelser og service, kan du  udfylde formularen nedenfor.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores spidskompetencer

Kvalitetshåndværk

fokus på kunderne

​Etableret i 2001​

Kontakt din lokale tømrermester for en god timepris

Men hvad koster en tømrer i timen? Vores tømrerfirma giver typisk kun en timepris ved små opgaver, mens vi ved større opgaver giver et uforpligtende tilbud. Uanset hvad, afhænger din pris dog i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført – og hvilke krav du har til materialer og lignende. Vores priser er altid konkurrencedygtige.

Ring til din tømrermester på telefon eller skriv til vores e-mail for en uforpligtende opmåling og tilbud.  Vi vender tilbage samme dag.

Vi er medlem af​

Rådgivning og vejledning​:​ 

46 15 40 97