Udskiftning af vinduer efter mål fra bl.a. Outrup

Skal du have nye vinduer efter mål i området omkring Solrød Strand, Karlslunde eller Greve? Vi tilbyder levering og udskiftning af vinduer efter mål, der passer til dit hjem eller din bygning.

Vi har desuden et showroom med Outrup vinduer og døre.

Spar penge på varmeregningen med udskiftning af vinduer

Beregninger viser, at der ved montering af lavenergiruder i stedet for to-lags termoglas kan opnås store besparelser på energiforbruget. 

Hos Kildebrønde Mølle Montage ApS har vi mange års erfaring med professionel montering og udskiftning af vinduer og døre for både private og erhverv, herunder også tagvinduer. Derfor tør vi godt love dig en fremtidssikret kvalitetsløsning.

En udskiftning af utætte vinduer er særdeles energibesparende og derfor en investering, der hurtigt tjener sig hjem.

Sådan får du Outrup vinduer efter mål

Outrup vinduer er meget populære, hvilket blandt andet skyldes, at de har et flot og stilrent design, der passer til stort set alle boliger, og derudover emmer de af kvalitet.

Vi kommer gerne ud og giver vinduerne en gennemgang, hvor vi samtidig tager mål til hvert enkelt vindue, inden vi giver dig et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer efter mål.

På den måde sikrer vi, at du får monteret vinduer efter de eksakte mål. Vi kan også rådgive dig omkring materialer og farver ved samme lejlighed, inden vi starter på udskiftning af vinduer.

Få et overblik over de forskellige muligheder

Vil du gerne se, hvilke muligheder du har i forbindelse med udskiftning af vinduer, kan vi tilbyde at komme forbi med vores udstillingsbil, eller du kan besøge vores showroom med Outrup vinduer. Her kan vi præsentere en masse forskellige produkter for dig.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på vinduer efter mål afhænger blandt andet, om du også ønsker montering, samt hvor mange og hvilken type vinduer der er tale om.

Vi udskifter dine døre og vinduer året rundt til en fordelagtig pris. Ring til os på telefon 46 15 40 97 eller skriv til vores e-mail info@kbmm.dk for en uforpligtende opmåling og et tilbud på blandt andet Outrup vinduer efter mål. 

Du kan også altid komme forbi vores showroom. Vi har både udstilling på vores firmaadresse i Karlslunde samt på Kildebrønde Landevej.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

Kildebrønde Mølle Montage ApS​

CVR: 26060729

Kontakt os

Tlf.: 46 15 40 97

E-mail: info@kbmm.dk