​Professionel montering og udskiftning af Velux vinduer

Drømmer du om nye Velux vinduer, såsom et nyt Velux ovenlysvindue? Hos Kildebrønde Mølle Montage ApS kan vi være behjælpelige for både private og erhverv med montering og udskiftning af nye vinduer fra Velux, og vi har særligt mange kunder fra Karlslunde, Greve og Solrød Strand. Vi har mange års erfaring med både professionel montering og udskiftning af vinduer og døre, ligesom at vi kan være behjælpelige med gardiner.

Når vi skal udskifte dine vinduer, sørger vi naturligvis for, at de passer til dit hjem, og du er således i trygge hænder hos os. Vi tør godt love dig en løsning af høj kvalitet, der desuden er fremtidssikret.​

Hvad koster nye vinduer?

Men hvad koster nye vinduer egentlig? Vores priser på vinduer, hvad end der er tale om almindelige vinduer eller Velux-tagvinduer, såsom et Velux ovenlysvindue, afhænger af forskellige faktorer. Det spiller bl.a. en rolle, om du gerne vil have hjælp til montering, ligesom at det er vigtigt, hvilken slags vindue der er tale om, og hvor mange du skal have skiftet ud. Uanset hvad garanterer vi dog fordelagtige priser på nye vinduer, og det gælder også, hvis du gerne vil have hjælp til monteringen af nye rullegardiner.

Nye vinduer fra Velux er meget populære. Det skyldes bl.a., at de kommer i et stilrent design, og de passer desuden til de fleste danske hjem. Endelig er du med nye vinduer fra Velux garanteret høj kvalitet. Vi vil hellere end gerne komme ud til dig og tage mål til hvert vindue, hvorefter vi kan give dig et uforpligtende tilbud på udskiftningen af Velux vinduer efter mål.

Kontakt os for et godt tilbud på et Velux ovenlysvindue

Kunne du godt tænke dig nye vinduer, såsom Velux vinduer eller et Velux ovenlysvindue, kan vi være behjælpelige. Vi udskifter vinduer og gardiner efter mål, og grundet vores mangeårige erfaring i branchen er du garanteret en fremtidssikret kvalitetsløsning til en fordelagtig pris. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med udskiftningen af nye vinduer fra Velux, skal du være mere end velkommen til at kontakte os i dag.

Du kan ringe til os på telefon: 46 15 40 97 eller sende en besked til e-mail: info@kbmm.dk. Du kan også indhente et gratis tilbud ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores ydelser og service, kan du  udfylde formularen nedenfor.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores spidskompetencer

Kvalitetshåndværk

fokus på kunderne

​Etableret i 2001​

Kontakt din lokale tømrermester for en god timepris

Men hvad koster en tømrer i timen? Vores tømrerfirma giver typisk kun en timepris ved små opgaver, mens vi ved større opgaver giver et uforpligtende tilbud. Uanset hvad, afhænger din pris dog i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført – og hvilke krav du har til materialer og lignende. Vores priser er altid konkurrencedygtige.

Ring til din tømrermester på telefon eller skriv til vores e-mail for en uforpligtende opmåling og tilbud.  Vi vender tilbage samme dag.

Vi er medlem af​

Rådgivning og vejledning​:​ 

46 15 40 97